Thuiswerken Klantenservice (avonden en weekenden)

In de avonden en het weekend je eigen callcenter thuis voor 10,43 bruto per uur! Lekker toch! Wij als Teleperformance bieden jou een toffe baan met o.a. goede secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke kortingen, doorbetaling van kleine pauzes en doorgroeimogelijkheden (ook thuis!).

Werklocatie: Thuis!

Informatie

 • Thuiswerken
 • Niet gevraagd
 • Amsterdam, Den Helder, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Nederland

Hoe werkt het?

Ga jij binnenkort passende technische oplossingen aanbieden aan de klanten van een groot Amerikaans hardware bedrijf? Wij zorgen voor een volledig betaalde training en voor de hardware. Regel jij een bureau, stoel en een afgesloten ruimte?

 • Als je bent aangenomen, krijg je in een pakket alle hardware toegestuurd om je thuiswerkplek zelf in te richten!
 • Vanaf je eerste werkdag word je opgeleid. We leren je alles zodat je straks zelfstandig aan de slag kunt.
 • Het is belangrijk dat je Engels beheerst, de systemen zijn namelijk allemaal in het Engels en ook het registreren van het klantgesprek gebeurt in het Engels zodat jouw internationale collega’s ook altijd kunnen lezen wat er al besproken is. 
 • Na de training die je ook thuis krijgt, ga je echt ‘de lijn in’ spannend… het eerste telefoontje komt binnen. De klanten bellen jou.
 • Vragen gaan over tablets, smartphones en de techniek die daarbij hoort.
 • Je werkt alleen vanuit huis, maar virtueel heb je een fijn team van thuiswerkers om je heen net als een thuiswerkmanager!
 • Virtueel zijn jullie met elkaar verbonden. Vragen stellen en even een mopje tappen kan gewoon via het digitale platform.

Bekendheid met iOS en/of MacOS, of vergelijkbare technologie, is wenselijk

Wanneer werk je?

Je werkt tijdens de avonden en in het weekend. We zijn maandag tot en met zondag tot 20.00uur open, als jij op een doordeweekse dag werkt, begin je uiterlijk om 16.00uur. Daarnaast ben je ook weekenddagen beschikbaar. Je snapt natuurlijk dat klantenservice gewoon doorgaat, ook als jij op zondag problemen hebt met je tablet, wil je geholpen worden. En wat een feest: misschien ga jij die mensen wel helpen!

Jouw contract en verantwoordelijkheid
Je krijgt een min/max contract van ons, het minimum is 20 uur. Wanneer je welke uren maakt, overleggen we samen. Maar waar word je eigenlijk verantwoordelijk voor? Jij beantwoordt binnenkomende telefoontjes. Vragen waar je aan kunt denken, hebben betrekking tot o.a. smartphones en tablets en moeten met een hoog service gehalte worden opgelost. Misschien is die oma die je aan de telefoon hebt niet zo handig, ze wil wel een goed gevoel overhouden aan jullie gesprek. Jij zorgt dus voor klanttevredenheid door het oplossen van problemen. Jij lost in het eerste klantcontact problemen op door snel een passend antwoord te geven. Je krijgt van ons een uitgebreide training zodat je ook al die slimme antwoorden kunt geven!

Over je werkplek

Jij regelt een stoel en bureau, wij sturen de hardware naar je toe! En tadaaa… met de juiste aansluitingen, werk je binnen no time thuis in je eigen callcenter! Je ontvangt van ons een maandelijke 'onkosten vergoeding' gezien je thuis gaat werken. Een afgesloten ruimte is vereist want de ervaring leert dat je dan werk en privé heel prima kunt scheiden. Het is voor ons belangrijk dat je in Nederland woont. En de reisafstand: 0 km, briljant toch?

Ons aanbod

 • Je hoeft niet naar onze vestigingen te reizen, ook niet tijdens je sollicitatie.
 • Wel kun je profiteren van onze voordelen als kortingen bij heel veel mooie (kleding)merken, attractieparken, etc.
 • Natuurlijk heb je gewoon pauzes en de kleine pauzes betalen wij je gewoon door!
 • Zekerheid: je komt direct bij ons op de loonlijst
 • Met een mooi marktconform salaris en daarnaast bouw je ook nog eens vakantiegeld op!
 • Doorgroeimogelijkheden! Ook thuis!
 • Verlof en vakantiedagen (22 obv fulltime en de kans om 4 dagen extra te verdienen als je niet ziek bent)
 • Veel eigen verantwoordelijkheid.

Klinkt dit goed?

Solliciteer dan! Dat wat je online invult en moet doen om je sollicitatie compleet te maken, is best uitgebreid omdat je niet bij ons op kantoor langs hoeft te komen. Daardoor is er wel wat techniek en betrokkenheid nodig om alles in goede banen te leiden. Bij de ontvangstbevestiging krijg je een e-mail met het verzoek om online testen te maken.

Heb je alles wat in die e-mail staat gedaan? Dan is jouw sollicitatie compleet! Zijn we enthousiast? Dan is het eerste gesprek telefonisch, het tweede gesprek via skype zodat we elkaar ook kunnen zien. Als we beiden nog enthousiast zijn, dan gaan we een contract voor je opstellen en krijg je alle hardware toegestuurd. State of the art! Hoe gaaf? Veel succes! 

 Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Vinden we niet servicegericht.

Alda van Leeuwen

Contactpersoon 043 - 850 8105 Stuur e-mail